Slik får du nytt liv til skinnmøblene

Post image
Annonsørinnhold:

Skinn som har en tilført overflatebehandling, og / eller er påført mønsterkorrigering.
1) Rengjør møblet jevnlig med en fuktet klut eller støvsuger.
2) Dette skinnet må holdes mykt og tilføres fett for å hindre at det tørker ut og sprekker, resp. knekker opp. Dette bør gjøres ca. 4 ganger i året,
3) Start med å rengjøre møbellet, for så å rense overflaten med lærens som huden er helt ren.4) Når ikke-pigmentert underside av skinnet er rent og renset, settes hele möbelet godt inn med lærskum. Denne skummet trenger ned i huden og tilför godt med næring


Annonsørinnhold
De fleste møbelprodusentene sier at skinnsofaer skal renses grundig 2-4 ganger i året - oftere hvis de blir brukt flittig.

Heldigvis er det ikke vanskelig å rengjøre en skinnsofa med et tørkepapir, enten du bare vil tørke av eller må ta en spot-rengjøring. Denne guiden forteller deg alt du trenger å vite.

Hvorfor velger folk skinn som materiale?
Skinn er en naturlig fiber, noe som betyr at det er pustende, men det er også ekstremt tøft! Du har sikkert hørt om uttrykket "like tøffe som gamle støvler". Dette er fordi skinn er veldig vanskelig å slite ut. Som et resultat har det blitt et populært materiale for gjenstander som må være slitesterke, for eksempel sko, sofaer, ridesaler og motorsykkelskinn.

Skinn er også dyrt. Så, ettersom vi blir stadig mer oppmerksomme på miljøpåvirkningene av menneskelig forbrukeradferd, har det blitt populært å fornye, reparere og resirkulere gjenstander før de sendes til deponi.Hva med en slik artikkel om vedlikehold av skinn fra en engelsk leverandør?

Nedenfor finner du mer informasjon relatert til vår nettside:
  1. Fabric Dye - The Scratch Doctor
  2. Leather Dye - The Scratch Doctor

Når du besøker denne nettsiden, kan nettleseren din lagre informasjonskapsler (cookies). Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.