KIWA har en av Norges mest etterspurte HMS-etterutdanninger tilgjengelig for interesserte.

Post image
Våre kurs er egnet for ledere, verneombud og Amu-representanter. Men de kan også være verdifulle for deg som har ansvar eller oppgaver relatert til HMS-arbeidet i bedriften din.


Våre kurs er utviklet for ledere, verneombud og AMU-representanter, samt deg som har ansvar for det systematiske HMS-arbeidet i din virksomhet. 

Du vil få en bred forståelse for HMS og dets viktige rolle, samt lære om de beste praksisene og metodene for å implementere et effektivt og ansvarlig HMS-arbeid.

Våre erfarne instruktører vil gi deg en dypere forståelse for HMS og hvordan du kan bidra til en sikker, sunn og miljøvennlig arbeidsplass. 
Du vil også få muligheten til å knytte nettverk med andre ledere og beslutningstagere innen HMS, noe som vil styrke din posisjon som en ekspert innen feltet.
Se utvalg av diverse HMS-kurs her

Andre populære kurs som KIWA tilbyr:
Miljøsertifisering:
Miljøsertifisering er en prosess der en organisasjon kan bevise at den oppfyller bestemte miljøstandarder ved å bli sertifisert av en uavhengig organisasjon. Sertifiseringen viser at virksomheten tar miljøansvar og jobber systematisk med å redusere sitt miljøavtrykk.

FROSIO:
FROSIO er en organisasjon som tilbyr sertifiseringsordninger for malings- og overflatebehandlingsarbeid. FROSIO sertifiserer både personer og virksomheter innen bransjen. Sertifiseringen viser kompetanse og kvalitet, og gir kundene trygghet for at arbeidet blir utført på en sikker og effektiv måte.

ISO-sertifisering:
ISO-sertifisering er en internasjonal sertifiseringsprosess der en virksomhet beviser at den oppfyller bestemte standarder for kvalitet, miljø, sikkerhet og sosial ansvar. ISO-sertifisering viser at en virksomhet har et systematisk og kontinuerlig fokus på forbedring, og at deres produkter og tjenester er av høy kvalitet.Nedenfor er andre funksjoner og tjenester i tillegg til det som allerede er nevnt.
Vi har et bredt utvalg avalternativer som våre kunder kan dra nytte av.

Nedenfor finner du mer informasjon relatert til vår nettside:
  1. Kalibrering | Kiwa Norge
  2. Inspeksjon og uavhengig kontroll | Kiwa Norge
  3. FROSIO Overflatebehandling | Kurs
  4. ISO 9001 - Sertifisering av kvalitetssystem
  5. HMS-kurs | Kiwa Norge
  6. ISO 9001 - Sertifisering av kvalitetssystem
  7. Bruinspeksjon av nye og eksisterende bruanlegg
  8. Varme arbeider kurs
  9. Digitalt stoffkartotek - Brukervennlig og kostnadseffektivt
  10. Dette må du vite om miljøsertifisering

Når du besøker denne nettsiden, kan nettleseren din lagre informasjonskapsler (cookies). Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.