Hjemmetrening gjort enklere

Annonsørinnhold:Etter at treningssentrene stengte har enda flere fått øynene opp for hjemmetrening. Det er lettvint, nærme og passer i en hektisk hverdag fylt med mye å gjøre. 


Det betyr dog ikke at alle verken har plass, økonomi eller kunnskapen til å investere i et hjemmegym. Derfor har vi nå tatt inn et nytt og innovativt produkt fra Australske Vitruvian. 
V-Form er et apparat som er enkelt og smidig. Selve produktet veier ca 40 kg men har hjul på den ene siden så den er lett å flytte rundt etter dine behov. I grunnpakken følger det med to håndtak og ankelstropper, dette er alt du trenger for å komme i gang! 
I apparatet får du en motstand på 5-180 kg, tilgang til app og timesvis med trening både for deg og evt andre i husstanden. Med appen får du tilgang til treningsprogrammer, gruppetimer, egen coach og over 200 øvelser. Du kan velge program og sette det opp på tv’en og følge din coach. Når du er ferdig er det enkelt å rulle V-Form under sengen eller et annet sted. 
Skulle du dog ønske å ta skrittet videre og bli noe mer avansert har vi også tilleggspakker som blant annet inneholder treningsmatte, benk, stang, tau og lignende tilleggsutstyr. Dette gjør at du får enda større utbytte av din V-Form.
Her får du med andre ord trent hele kroppen uten å forlate egen bolig. Alt du trenger er V-Form og en stikkontakt for å starte ditt eventyr! 
Anbefalte lenker: